ТРИБИНА О БЕЗБЕДНОСТИ МЛАДИХ

ГОСТОВАЊЕ ФОНДАЦИЈЕ „ТИЈАНА ЈУРИЋ“ ИЗ СУБОТИЦЕ: ТРИБИНА О БЕЗБЕДНОСТИ МЛАДИХ

Трибина „Украдена безбедност“ ауторски је пројекат Фондације „Тијане Јурић“ из Суботице чији је основни циљ подизање свести јавности о опасностима савременог друштва попут трговине људима, трговине органима, сексуалне и радне експлоатације, дечје порнографије, педофилије и дигиталног насиља.
Трибина је намењена ученицима средњих школа, студентима факултета, високих школа, младим људима и родитељима који немају прилику да се често информишу о свим опасностима које децу вребају у школи, на улици и на интернету. Трибина „Украдена безбедност“ биће одржана у Суботици, 1. марта 2017. године у 18 часова у Амфитеатру Високе школе струковних студија за образовање васпитача и тренера.
На Трибини ће говорити Игор Јурић, оснивач Фондације „Тијана Јурић“, и Машан Лекић, аутор телевизијских емисија црне хронике (ТВ Прва). У оквиру трибине премијерно ће бити приказани видео спотови о радном ропству, трговини људима, педофилији на интернету и осталим опасностима, које су за потребе едукација недавно израдиле ТВ Прва и Фондација „Тијана Јурић“.
Копродуцент Трибине је Висока школа струковних студија за образовање васпитача и тренера из Суботице.
Улаз је слободан!

ПОТПИСАН УГОВОР У ЦИЉУ ПОПУЛАРИЗАЦИЈЕ НАУЧНОГ СТВАРАЛАШТВА

Покрајински секретар за високо образовање и научноистраживачку делатност проф. др Зоран Милошевић потписао је 8. фебруара 2017. године са представницима пет високих школа струковних студија Споразум о сарадњи у циљу популаризације научног стваралаштва на високим школама у Војводини, као и Уговор о суфинансирању приступа бази података Конзорцијума библиотека Србије за обједињену набавку (КоБСОН ), преко Академске мреже Србије.

Уговор је испред Високе школе струковних студија за образовање васпитача и тренера потписала вд директор др Надежда Родић.

Previous
Next

Последње вести Погледајте последње новости и промене

Квантитативни подаци Квантитативни подаци везани за студије

2 сем. трајање специјалистичких студија

6 сем. трајање основних струковних студија

180 ЕСПБ основне струковне студије

60 ЕСПБ специјалистичке студије
vsovsu ВИСОКА ШКОЛА СТРУКОВНИХ СТУДИЈА ЗА ОБРАЗОВАЊЕ ВАСПИТАЧА И ТРЕНЕРА, СУБОТИЦА